22/06/2017

Conferința Națională ARTS

Conferinţa Naţională a ASOCIAŢIEI ROMÂNE PENTRU TEHNICA DE SECURITATE Ediţia a IX-a

În data de 8 iunie 2017 echipa ASTAL a luat parte la conferința națională organizată de ARTS. Atât ca parteneri dar și ca reprezentanți ai acestei ramuri industriale, compania noastră este direct interesată de temele dezbătute în cadrul acestui eveniment. Enzo Peduzzi, președinte Euralarm, împreună cu alți reprezentanți ai domeniului au discutat despre marile provocări contemporane pe care industria echipamentelor de securitate le întâlnește astăzi, și cum pot fi acestea depășite. A doua parte a conferinței s-a axat pe rolul jucat de sistemele antiincendiu moderne în securitatea socială. 

  

02/03/2017

Iași, martie 2017 - Training Polon-Alfa & Novus

Avem plăcerea să vă informăm că Trainingurile ASTAL Security Technologies au debutat  în 2017 alături de partenerii noștri din Iași în cadrul cursului ‘Proiectare si integrare Polon-Alfa & Novus IP în softul VENO’  organizat la Hotel RAMADA IAȘI CENTER în zilele de 1 - 2 martie.  Programul este compus dintr-o prezentare a portofoliului Polon-Alfa & Novus, urmat de o partea consistentă de exemple de configurări, modele de sisteme precum și Tips&Tricks pentru rezolvarea unor situații apărute în faza de derura
Avem plăcerea să vă informăm că Trainingurile ASTAL Security Technologies au debutat în 2017 alături de partenerii noștri din Iași în cadrul cursului ‘Proiectare si integrare Polon-Alfa & Novus IP în softul VENO’ organizat la Hotel RAMADA IAȘI CENTER în zilele de 1 - 2 martie.

  

01/11/2016

RSF 2016 - Mulţumim că aţi fost alături de noi!

Dorim să mulțumim tuturor partenerilor ASTAL care au vizitat standul nostru în cadrul expoziţiei Romanian Security Fair 2016!  Cel mai mare interes al vizitatorilor a fost asupra soluţiilor inovatoare prezentate: seria nouă de centrale şi elemente adresabile Polon 6000, camere NOVUS IP şi AHD cu analiza video, starlight sau termoviziune, înregistratoare inteligente şi multe altele, gama nouă de produse OPTEX şi sistemele de detecţie incendiu prin aspiraţie AIR SENSE.
Dorim să mulțumim tuturor partenerilor ASTAL care au vizitat standul nostru în cadrul expoziţiei Romanian Security Fair 2016!

  

Produse recomandate

 

Drepturi de autor 2017 Astal Security Technologies S.R.L.   TERMENI ŞI CONDIŢII