29/05/2018

Primul sezon de traininguri ASTAL din 2018

O dată cu finalul primăverii am încheiat prima sesiune de traininguri din anul 2018. Le mulțumim tuturor celor peste 250 de participanți pentru prezență. Trainingurile au avut loc în șapte orașe din țară: București, Bacău, Brașov, Iași, Timișoara, Oradea și Cluj. 

  

03/04/2018

Conferinţa Analiza de Risc - Ediția a III-a

Joi, pe 29 martie, echipa ASTAL a avut plăcerea de a participa, în calitate de sponsor, la cea de-a III-a Conferință privind riscul de securitate la incendiu și efracție. Evenimentul s-a desfășurat la hotel Hilton Athénée Palace și a reunit atât experți din domeniul evaluării riscului, cât și invitați din rândul asociațiilor profesionale și autorităților legale ce au ca interes comun garantarea siguranței în situații de risc.
Joi, pe 29 martie, echipa ASTAL a avut plăcerea de a participa, în calitate de sponsor, la cea de-a III-a Conferință privind riscul de securitate la incendiu și efracție.

  

23/10/2017

Congresul Național ”Signaling and Fire Automation – SAP”

În luna Septembrie, la Castelul Biskupi, compania Polon Alfa a organizat Congresul Național ”Signaling and Fire Automation – SAP”

În luna Septembrie, la Castelul Biskupi, compania Polon Alfa a organizat Congresul Național ”Signaling and Fire Automation – SAP”.Cu o tradiție de 25 de ani, acest eveniment a reunit în 2017 peste 300 de specialiști în domeniu.

  

Produse recomandate

 

Drepturi de autor 2017 Astal Security Technologies S.R.L.   TERMENI ŞI CONDIŢII