Astal Security Technologies devine Polon-Alfa Romania

 

Suntem foarte încântați să vă anunțăm astăzi Polon-Alfa Romania ca fiind viitorul nostru nume și logo-ul mărcii. Construim un nou nume pe piața românească care reunește branduri europene de top  în domeniul sistemelor de securitate sub o marcă convingătoare. Deși Polon-Alfa este un brand relativ nou pe piața din România, se bazează pe o experiență de peste 6 decenii.

Credem că aceasta este calea cea bună pentru compania noastră și pentru clienții noștri. Suntem o companie pentru viitor: Polon-Alfa.

 

De ce ne schimbam numele?

În toți cei 8 ani de Astal Security Technologies, apropierea de partenerii noștri a condus la o dezvoltare accelerată a numărului și complexității proiectelor cu soluții integrate Polon-Alfa, acest lucru determinându-ne sa devenim cunoscuți pe piața românească ca brand unic sub denumirea Polon-Alfa Romania.

 

Care este data de la care se va produce schimbarea?

Începând cu data de 21.03.2019, Astal Security Technologies devine oficial Polon-Alfa Romania.

Astfel, în perioada următoare întreaga comunicare va fi efectuată sub denumirea brandului Polon-Alfa Romania.

 

Cum va influența schimbarea numelui contractul meu?

În contextul procesului de schimbare a numelui și a identitatii vizuale, contractul pe care îl aveti deja încheiat cu noi, cât și beneficiile oferite nu sunt afectate, fiind protejate atât prin obligațiile contractuale asumate de ambele părți, cât și prin reglementările legale în vigoare.

 

Ce se va întampla cu personalul ASTAL?

Procesul de rebranding presupune schimbarea numelui și a identității vizuale, fără a aduce schimbări la nivelul strategiei, al echipei executive și de management sau al colaborării cu partenerii.

Vă oferim garanția faptului că noi rămânem aceiași, doar numele se schimbă.

 

Ce se va întâmpla cu datele de identificare ale vechiului brand?

Numerele de telefon prin intermediul cărora veți putea lua legatura atât cu persoanele dedicate, cât și cu sediul nostru central, vor rămâne în continuare aceleași.

Mai mult, datele de identificare ale companiei vor rămâne neschimbate, excepție făcând noul nume: Polon-Alfa Romania S.R.L.

Începând cu data de 21.03.2019, adresele de e-mail vor avea terminația @polon-alfa.ro.

De asemenea, site-ul www.astal.ro va deveni www.polon-alfa.ro

 

Prin această perioadă de schimbare, vom continua să construim un viitor durabil, punând totodată cea mai mare prioritate asupra nevoilor clienților noștri.

 

 

 

Drepturi de autor 2021 POLON-ALFA ROMANIA S.R.L.   TERMENI ŞI CONDIŢII