Conferinţa Analiza de Risc - Ediția a III-a

Joi, pe 29 martie, echipa ASTAL a avut plăcerea de a participa, în calitate de sponsor, la cea de-a III-a Conferință privind riscul de securitate la incendiu și efracție. Evenimentul s-a desfășurat la hotel Hilton Athénée Palace și a reunit atât experți din domeniul evaluării riscului, cât și invitați din rândul asociațiilor profesionale și autorităților legale ce au ca interes comun garantarea siguranței în situații de risc.

Tema centrală a fost evaluarea situațiilor primejdioase, discutându-se, în cadrul evenimentului, despre riscul de securitate, în context general. În după-amiaza evenimentului, discuția a căpătat un caracter particular, îndreptându-se către riscul de incendiu în contextul general al riscului la dezastru.

Cel de-al doilea panel i-a avut ca speakeri pe colegul nostru, Ing. Narcis Gîja, alături de Dr. Ing. Sorin Calotă, președintele ARISI, Horia Nicolescu președinte ASI și fondator Sigura Grup, Dr. Ing. Daniela Teodorescu, Conferențiar universitar în cadrul Universității Tehnice de Construcții București și Drd Ruxandra Darmon, Lector universitar în cadrul Universității Tehnice Cluj-Napoca. Invitații au discutat despre cele mai eficiente practici în garantarea unui grad ridicat de siguranță împotriva incendiilor în diverse tipuri de spații. S-au prezentat beneficiile pe care le poate aduce un sistem complex de detecție și alarmare la incendiu, precum și integrarea acestuia în software-ul de management VENO.

 

Drepturi de autor 2021 POLON-ALFA ROMANIA S.R.L.   TERMENI ŞI CONDIŢII