Mai aproape de partenerii ASTAL

 

Avem plăcerea să vă invităm la Trainingul ‘Proiectare si integrare Polon-Alfa & Novus IP în softul VENO’ organizat de ASTAL Security Technologies, in data de 28 septembrie 2016, ora 09.00 la Hotel Timisoara, Sala Roma, Str. Mărăsesti Nr. 1-3, Timisoara.
 
In cadrul Trainingului se vor discuta aspecte referitoare la instalarea, programarea și mentenanța sistemelor de detecție incendiu: Polon 6000 – Noua centrală cu arhitectură modulară, 2-396 bucle de detectie, bazandu-se pe o arhitectura distribuită si redundanta care permite extinderea sistemului fara modificari aduse sistemului deja instalat. Respecta standardele EN54-2, EN54-4.
 
Compania Polon-Alfa a fost înființată la începutul anilor 1950, atunci când a fost  deschis un laborator specializat în radiații de ionizare. În anul 1962 în acest atelier a fost creat primul detector de fum cu ionizare, fiind primul din Polonia și al treilea în lume. Principala activitate era concentrată pe procesul de fabricație a dispozitivelor de măsurare a radiațiilor nucleare, care a rămas încă o parte importantă din producția companiei.
 
Compania dispune de un colectiv de cercetare extrem de extins ca și acel pentru controlul calității, incluzând și o cameră de testare modernă, care oferă posibilitatea testării în condiții reale de incendiu.
 

Datorită gradului înalt de calitate și fiabilitate al produselor, întreg portofoliul Polon-Alfa dispune de un termen de garanție de 5 ani.

 

 

Drepturi de autor 2021 POLON-ALFA ROMANIA S.R.L.   TERMENI ŞI CONDIŢII